Beata Michalec Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 I piął się po jej łydkach Oplatał je pochłaniał Bezgranicznie zdziwiona Zatrzymała się pośród traw Wyciągał swe łodygi I prężył liście Sunął miękko wzwyż Ku pulsującej tętnicy Zadrżała w niemym oporze Ulegając zieloności I księżyc sam już nie wiedział Czy kobieta zanurzyła się w zielu Czy ziele zmężniało w kobiecie
Barbara_Pięta Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 To jest piękne Beato! Pozdrawiam/B.
Beata Michalec Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Dziękuję , miło mi że mój przedsennik Ci przypadł do gustu. Pozdrawiam serdecznie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Mi także się podoba. Zielony to mój ulubiony kolor. Ma klimat. pozdrawiam /Arek
Beata Michalec Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 I pachnie zielem....do poduszki. Serdeczności Arku
stanislawa zak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 he he ty to potrafisz rozbudzić fantazję, twoje erotyki są kapitalne i takie podniecające!tylko do łoża... zieloności z nimi, i czytając pochłaniać zapach ....pozdrawiam
Cody Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to ziele źle mi sie kojarzy ... erotyk sredniej jakosci, srednich lotow. pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Cody, bo twoje ziele to napewno była przytulia!a ona fe!
Beata Michalec Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Uwielbiam prowokacje... hihihi tym razem ruszyliśmy herbarium , świetnie. Cieszę się Stanisławo że z moimi erotykami podążyć w ziele masz ochotę :), ha te rośliny jednak mają coś w sobie, a to maliny a to zieloności... pozdrawiam bardzo gorąco w to deszczowe popłudnie.
Rekomendowane odpowiedzi