Lady_Supay Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie jestem grzeczna już przestałam się bawić w Penelopęmam co mam pod skórą złocistą niczym sierść młodej pantery mrok tuż przed świtem ma niezrównany czar i daje poczucie wolnościjestem sobą myśli stracone więdną w wazonie marzeń gnije krew z korzeniami rozwijam sięw końcu mogę przeczekać życie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ciekawi mnie mrok tuż przed świtem, a poza tym wiele innych plusowych fragmentów. Jedyne do czego się przyczepię to ta sierść. Prócz tego to chyba nic... pozdrawiam /Arek
Lady_Supay Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Arku, przykro mi, gdyż fragment z sierścią uważam za jeden z lepszych w wierszu. Zresztą to nawiązanie jest potrzebne w kontekście całości. Dziękuję. Serdecznie su
Dominika M. Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 "myśli stracone więdną w wazonie marzeń gnije krew z korzeniami" Ten fragment najbardziej, szczególnie to gnicie. Całość oczywiście także na TAK. Pozdrawiam :)
stanislawa zak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 precz z grzecznymi dziewczynkami to teraz niemodne!pozdrawiam plusowo i pogodnie
stanislawa zak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mam co mam jestem sobą w końcu!- bardzo zmyślnie ukryłaś ten przekaz, duży plus!
Lady_Supay Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Stasiu, milczałam! Jesteś cudowna! :)
Rekomendowane odpowiedzi