stan getz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Życie jest fazą jak 220 volt w kontakcie fizycznym i psychicznym a po śmierci tylko zero jak w kontakcie z uziemieniem dwa metry pod ziemią
Ania Krzempek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 musze powiedzieć ze do mnie jakoś nie bardzo przemówił ten wiersz... moze nie ta tematyka, no ale cóż... nie był on pisany przeciez z myslą o mnie.." radosne zycie to twórcze zycie.." pozdr. Ania,
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "życie jest fazą - jak 220 volt" i 100 sku... czyli: życie jest śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową... szkoda, że nie ustosunkowałeś się do tego w żaden sposób i ograniczyłeś do tego, co wszyscy wiemy. przerzucasz, ale twoje przerzucanie nie wydobywa żadnych dodatkowych znaczeń słów, jest tylko zabiegiem w obrębie klawiatury. no ale pierwsze dwa wersy fajne. może pociągnąć temat inaczej? pozdrawiam
Confiteor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 nie rozumiem co miał znaczyć 'brak tytułu' wiersz z rodzaju specjalistycznych minus: ja nie muszę być elektrykiem i po kolejnym przerobienu odnoszę wrażenie że nie ma w tym nic ciekawego pozdr
Ewa_Kos Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 przesłanie do bólu prawdziwe .Gratuluję trafności skojarzeń. pozdrawiam E.K
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 oprócz zabawy słowem nie widze tutaj nic odkrywczego- a szkoda (moze warto więc całość jakoś ubogacić?) Pozdrawiam Agata
Mateusz Barwa Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zawsze ktos umiera i tu sie zgodze, ze w tym nic odkrywczego, lecz wiersz ma fajna konstrukcje, a osobiscie podoba mi sie zakonczenie! A to czy dostaje pozytywy czy negatywy to zalezy co kto mysli o smierci. Ja czesciej mysle o smierci niz o zyciu i w calym wierszu nie podoba mi sie porownanie jej do zera. Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi