Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 po schodach pełznie opuszczony wzrok szuka brakującej pary butów odgłos kroków których dawno nikt nie słyszał pachniał piwnicą ślady popiołu na podłodze już zmyte zdradzały domowe ścieżki za głośno tłucze się cisza
Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 bardzo dziękuję Coolt'owi i Piotrowi Sanockiemu za pomoc w warsztacie! proszę o komentarze. pozdrawiam Julka
natalia Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 odgłos kroków pachniał piwnicą?! reszta do przyjęcia, tworzy ciekawy nastrój :)
Julia Zakochana Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hmm.. już druga osoba doczepia się do tej piwnicy... ale przy tym się uparłam i nie popuszczę... Jak stracisz kogoś bliskiego, to nawet tego co kiedyś nie "pachniało" zaczyna brakować... i tęsknisz za wszystko.. to była interpretacja tego zapachu piwnicy. nie powinnam tu interpretować w końcu jestem autorką, ale jeden wers ;) dziękuję, za przyjęcie reszty! pozdrawiam Julka
Luthien_Alcarin Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a mi sie wydaje za całośc ma charakterystyczny klimat i ogólnie wywołuje u mnie raczej pozytywne wrazenia jako wiersz Pozdrawiam Agata
Samo zło Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 krzycząca cisza i te inne pierdoły już się dawno przejadły, ale mogę przełknąć. nic nadzwyczajnego, ale nawet, nawet...serdeczności
Agnes Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 witaj Julio:) włożyłaś bardzo dużo pracy w ten tekst, pamiętam go wielokrotnie w warsztacie, oznacza to że jest dla Ciebie ważny, osobisty. Może dlatego widać jeszcze brak dystansu. jest coś w tym tekście, choć mało oryginalny, są fragmenty ( np. o śladach popiołu) godne zastanowienia. ogólne wrażenie ambiwalentne pozdr. a
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 O, o... mi się bardzo podoba... pozdrawiam ciepło /Arek
Anna Maria K. Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Do mnie przemawia, podoba mi sie pierwsza zwrotka i koncowy wers. Jednak Epitafium Niezbędnemu I w bardziej zminiaturyzowanej formie chyba bylo jeszcze lepsze. Pozdrawiam.
Julia Zakochana Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 dziękuję wszytskim, pozdrawiam,pa
Rekomendowane odpowiedzi