Achilles_Rasti Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 druga godzina co to było wspomnienie cień byłaś tutaj blisko zapach pozostał tylko zapach cień przeszłości trzecia godzina czekam dlaczego może lepiej śnić przeszłość nie powraca nie może dlaczego
Martinusiaaa Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam...wiersz jest prosty...ale przemawia do mnie. Aż czuję tę przejmującą tęskonotę..... echhhh :( pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Czuję ten klimat, tę tęsknotę, to uczucie... i mimo, że nie powala na kolana, to jest kawałek naprawdę na poziomie. Jestem na tak. pozdrawiam /Arek
Anastazja Drezwo Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 ja potwierdzam reszte komentarzy, jest prosty ale w tym cały jego urok i ta prawda...na plus, pozdrawiam
Achilles_Rasti Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Dziękuje wszystkim za wyrażone opinie..........Cieszę się również że komus się ten wiersz spodobał........odbieram to jak świeżą bryzę..........w moich żaglach.....szczególnie po moim nieudanym starcie :) jeszcze raz dzięki........
Rekomendowane odpowiedzi