Charismafilos Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu Tramwaj nr 5, siedzą on i ona On podniecony, ona skupiona Czy wysiada Pani? Spadaj! ona gani. Ja jestem tu zatrudniona. 5
Mel666 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu @Charismafilos krótka piłka jak widzę. Podoba mi się.. konkretnie i na temat 1
Charismafilos Opublikowano 10 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu @Mel666-Classy o miło, że wpadłaś :) Rozsmakowuję się w reżimie... jak nie ma nade mną bata... to mi się życie rozplata ;)
Mel666 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) @Charismafilos rozsmakowanie się brzmi dobrze! Musisz znaleźć coś lub kogos, przysłowiowego bata @Charismafilos żeby olać życie i jego wymagania Edytowane 9 godzin temu przez Mel666 (wyświetl historię edycji) 2
violetta Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @Charismafilos nie spodobał się :) @Charismafilos ale mogła powiedzieć: kocham swoją pracę i jadę dalej:) 1
Charismafilos Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) @Mel666-Classy - a propos bata... ;) Zaczarowana dorożka (z nutą erotyzmu egzystencjonalnego) Bogdanie! użyj bata hrabina rzecze Bo dorożka twa się wlecze Bat któtki i wiotki Na pieski i kotki Ściągnę konia, bo uzda się zapiecze. Edytowane 9 godzin temu przez Charismafilos (wyświetl historię edycji) 1
wiedźma Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) @Charismafilos zuchwale, niby banalnie ale z podbiciem. Stylowe rymy. W calokształcie odbieram jako żart z echem, podwójnym dnem. Czuć tu człowieka;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sam żart w dobrym tonie, z przymrużeniem oka o ludziach I relacjach... Czy w życiu wszystko sprowadza się do seksu i bezsilności? ... W moim, subiektywnym, odczuciu czuć klimat Jasnorzewskiej. Pozdrawiam Edytowane 3 godziny temu przez wiedźma (wyświetl historię edycji)
Charismafilos Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @wiedźma mój dopisek stendencjonizował postrzeganie, ale zamysł był celowy, aby jeszcze bardziej zabsurdalizować odbiór. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo generalizujące zdanie, aczkolwiek bezsilność w seksie... z pewnością nie pomaga ;) 1
wiedźma Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Charismafilos odpowiem tak: Czasem zdanie to tylko zdanie, a nie sam podtekst. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Charismafilos Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @wiedźma to jakaż to poezja??? Bez podtesktu??? Albo niezmiernie wymagająca od czytelnika, albo traktująca go... trywialnie? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
wiedźma Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Charismafilos ta działa na moje wrażliwości nie tylko dosłownie;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dajesz sugestywny dopisek i sugerujesz skutek odbioru. Bardzo udane pisanie ;)
bronmus45 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Charismafilos - ja tylko w miarę grzecznie zapytam ... a co to ma wspólnego z limerykiem, do jasnej cholery? Tekst ten winien się znaleźć na stronie SATYRA, lub WIERSZE - a nie limeryki ...
Marek.zak1 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Charismafilos Pociągała go bez wątpienia:).
karenka Opublikowano 21 minut temu Zgłoś Opublikowano 21 minut temu limeryk- perełka...pozdrawiam z uśmiechem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi