Waldemar_Talar_Talar Opublikowano wczoraj o 07:09 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:09 wszędzie ją całowałem w końcu zabrakło miejsc więc zacząłem całować jej cień - zwariowałem wszędzie ją dotykałem bywało że tu i tam niebiosom dziękowałem myśląc oszalałem wszędzie z nią byłem od morza do tatr zawsze kochałem ach co to był za czas wszędzie wszędzie to mało powiedziane zrozumie to tylko tamta łąka i las 3
karenka Opublikowano wczoraj o 07:17 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:17 Piękny poetycko, pełen tęsknoty obraz tego, co było naprawdę ważne...są takie chwile, które zostają w sercu na zawsze...pozdrawiam słonecznie*)
Berenika97 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu @Waldemar_Talar_Talar Bardzo urokliwy wiersz o miłości, która nie mieściła się w żadnych granicach - bo bohater "całował ją wszędzie", aż zabrakło miejsc, i musiał zacząć całować jej cień. Ten obraz świetnie oddaje intensywność uczucia, które wymyka się rozsądkowi. :))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dokładnie tak jak w komentarzu - takie chwile zostają na zawsze - bo były miłe - Pzdr.słonecznym rankiem. Witaj - dziękuję ci serdecznie za bardzo miłe odczytanie tego wiersza - Pzdr.ciepło. @Leszek Piotr Laskowski - serdecznie dziękuje za czytanie moich wierszy -
Rekomendowane odpowiedzi