stanislawa zak Opublikowano 15 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 tak bardzo chcieliby jak nie mogą - pofrunąć- oderwać się od rzeczy-wist-ości wybić się kosztem innych wzlecieć ponad ulec euforii zapominając ograwitacji niekonsekwentnie podciętymi skrzydłami ( podskakują jeszcze)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 troszeczke doprasowałaś mundurek i jest ok...ale chyba moje prasowanie też zastanie w pamięci..he;)...buziaki...tylko bym odrzucił Oni...i to a w nawiasie...
stanislawa zak Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 cięcie dokonane, chirurgia plastyczna zdała egzamin?pamięć trwa!pamiętnik zapisuje życie.pozdra. bu....
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Stasiu...moje pałeczki są też słabo wąchane...no i ciagle się ulatniają... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Och... ja chyba nie jestem strasznie surowy (jak Jacek Cygan z Idola), ale nie podoba mi się. To jest banalne, nawet jak dla mnie... nie rozumiem jak mogłaś coś takiego napisać... przykro mi. pozdrawiam /Arek
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 mi też przykro Arku, że nie do wszystkich ludzi trafiają wszystkie teksty...włąściwie czy powinno być pzykro przecież wiersze bez krytyki nie były by wierszami...po krytyce nawet sławni poeci dostają...przecież wszyscy o tym wiemy...Jedna negacja nie będzie masową pogardą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
stanislawa zak Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 ARKU, mi też przykro że pewne sytuacje wywołują taki odzwięk ,życie jest czasami okrutne i głupie jak czyny niektórych osób. wiersz napisany w chwili emocji, w warsztacie nie wywołał takie odzewu, dziękuję że raczyłeś skomentować, nie ważne ze nie podoba ci się - ważne, że jest! pozdrawiam ciepło. Tomku- dzięki
Samo zło Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 hm... nie wiem co powiedzieć. takie to....mało oryginalne(?). może jeszcze trochę poucinać, np. ostatni wers pierwszej strofy. w drugiej bez "lekko"... wybić się kosztem wielu wzlecieć ponad bez prawa grawitacji????...a w 3 niekonsekwentnie...dlaczego niekonsekwentnie?. serdeczności
stanislawa zak Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 niekonsekwetnie bo mówimy nie, a robimy na tak.co wyciąć ?kogo zaciąć?
stanislawa zak Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Izo!!!- serdecznie dziękuję!nawet nie wiesz jak uratowałaś moje ja...pozdrawiam lekkim wiaterkiem.S
Rekomendowane odpowiedzi