Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@LessLove

Tak @LessLove ! Istnieją rzeczy, na które warto czekać nawet wieczność

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ale istnieją również takie, które kruszeją z czasem…

Kiedyś kupiłam sobie świnki z marcepanu ( uwielbiam marcepan).! Zjadłam dwie a pozostałe schowałam „ na później”. I zapomniałam o nich a kiedy je znalazłam, ich już nie było. Rozpuścił je czas …Do dzisiaj przeżywam dwie marcepanowe, niespełnione świnki ! żałuję, że ich nie zjadłam, w odpowiednim czasie

jesteś „ psycholem” ale pozytywnym !

opaliłam się lekko ! W kolorze mlecznej czekolady i mam refleksy słońca, we włosach

@Waldemar_Talar_Talar

dziękuję Waldemar ! Pozdrawiam również ciepło

@violetta

Dziękuję Violetta nadal pachniesz solą morską a we włosach masz ziarenka piasku? Lubię kiedy włosy po kąpieli w morzu falują

miałaś okazję założyć spodenki z koronką?  

Opublikowano (edytowane)

@.KOBIETA. Widzę Cię jak w "Narodzinach Wenus", przepraszam, że nagą, ale jesteś piękna w samym Słońcu.

Twoja opowieść o marcepanowych świnkach powinna być w Biblii, bo mówi: "wszystko ma swój czas (i miejsce) nie przegap chwili, która może dać... spełnienie, radość.

Mniam mniam, lubię mleczną czekoladę, tak rzadko jadam (teraz raczej gorzką 85%), ale przypomina mi smaki dzieciństwa, dziękuję za to porównanie. Włosy potrafią mieć niesamowity zapach słońca godziny po słońcu.

Tak tak, nie uprawiam czarnej magii, raczej białą-miłosną, która jest modlitwą o dobre dary dla innych, sam jestem pewny takiego dobra...

Czy nie powinnaś już iść do łóżeczka o tej porze? Masz

Idę pisać (mało artystyczne piosenki). Dobranoc.

Edytowane przez LessLove (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

@LessLove

może lepiej nie?  

i nie odkładaj „ na później” ja nie mogę jeść czekolady- mam alergię to kara ale czasami zjadam kawałek ( w ukryciu, przed samą sobą ) - efekt jest taki, że się duszę

cieszę się, że Ty jesteś pewien Dobranoc  

@violetta

jesteś kolorowa i świetlista przyciągasz uwagę! Baw się, odpoczywaj i lśnij