Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Alicja_Wysocka... co do formy, lubię taką i starałam się także, by kolejny Zryw był w miarę logiczny, choć czasem jakiś tytulik, z 'mozołem wpychałam' w wymyśloną treść.

A stan bohaterki... chciałabym, aby Czytelnik miał dowolność interpretacji i Twoje.. albo, albo..

bardzo mi się podoba... :)  Dziękuję Ci za odwiedziny.

@andrew... bywa, że uciekamy w swój światek, ale... jeżeli jest się blisko, pomimo... to cieszy.. :) Dziękuję za bycie.

W dniu 23.06.2026 o 20:41, Jacek_Suchowicz napisał(a):

(...)

bo zamiast marzyć można tworzyć

przecież jest tyle do zrobienia

a tu Helena jak mimoza

jak czytam czuję się rozklejam

(...)

Helena bacią moją była
wplotłam ten tytuł do kompletu
ale jej słowa do dziś dźwięczą
i uwierz - także się rozklejam... :)

Jacku, w rymowanych odpowiedziach - komentarzach chyba nikt Ci nie dorówna..:)

Dziękuję bardzo za kolejne strofy.

@Berenika97... droga Komentatorko...:) bo tak należy Cię zwać.! Doczytałaś chyba więcej,

niż ja sama usiłowałam poskładać w jakąś całość. Przepiękna interpretacja, czytam i..

nie mogę się nacieszyć takim komentarzem.... :)
Pasuje wiele, może aż za wiele..:) Bereniko... BARDZO Ci dziękuję, ślę ukłonik w podziękowaniu.

Bardzo Wam dziękuję za zostawione słowa... :)

Gościom, za cichutkie czytanie... @Simon Tracy... @Rafael Marius...

@Leszek Piotr Laskowski... @lena2_... @Poet Ka.. także ślę podziękowanie.

Pozdrawiam całą grupkę.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Alicja_Wysocka... co do formy, lubię taką i starałam się także, by kolejny Zryw był w miarę logiczny, choć czasem jakiś tytulik, z 'mozołem wpychałam' w wymyśloną treść.

A stan bohaterki... chciałabym, aby Czytelnik miał dowolność interpretacji i Twoje.. albo, albo..

@andrew... bywa, że uciekamy w swój światek, ale... jeżeli jest się blisko, pomimo... to cieszy.. :) Dziękuję za bycie.

W dniu 23.06.2026 o 20:41, Jacek_Suchowicz napisał(a):

(...)

bo zamiast marzyć można tworzyć

przecież jest tyle do zrobienia

a tu Helena jak mimoza

jak czytam czuję się rozklejam

(...)

Helena bacią moją była
wplotłam ten tytuł do kompletu
ale jej słowa do dziś dźwięczą
i uwierz - także się rozklejam... :)

Jacku, w rymowanych odpowiedziach - komentarzach chyba nikt Ci nie dorówna..:)

Dziękuję bardzo za kolejne strofy.

@Berenika97... droga Komentatorko...:) bo tak należy Cię zwać.! Doczytałaś chyba więcej,

niż ja sama usiłowałam poskładać w jakąś całość. Przepiękna interpretacja, czytam i..

nie mogę się nacieszyć takim komentarzem.... :)
Pasuje wiele, może aż za wiele..:) Bereniko... BARDZO Ci dziękuję, ślę ukłonik w podziękowaniu.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Alicja_Wysocka... co do formy, lubię taką i starałam się także, by kolejny Zryw był w miarę logiczny, choć czasem

jakiś tytulik, z 'mozołem wpychałam' w wymyśloną treść. A stan bohaterki... chciałabym, aby Czytelnik miał dowolność interpretacji i Twoje.. albo, albo.. bardzo mi się podoba... :)  Dziękuję Ci za odwiedziny.

• Dodaj nową pozycję...