Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Leszczym

I z pewnością coraz rzadziej i to nie z mojej winy: po odblokowaniu bezprawnej blokady konta (miałem zablokowane na około dziewięć miesięcy) - na powitanie otrzymałem osiem ostrzeżeń bez uzasadnienia prawnego, poza tym: jestem aktywny w komentarzach w "Do Rzeczy", we "Wprost" i na "Oko Press" - efekt jest całkowicie odwrotny od zamierzonego celu.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@Alicja_Wysocka

Zostałem wychowany w rodzinie o tradycjach patriotycznych - wojskowych i posiadam świadomość narodową, stąd: kultura, wrażliwość, sarkazm i dobroć i awersja do ludzkich stad, dlatego też: nie mam krótkiej pamięci i obce mi są takie cechy jak zazdrość, mściwość i nienawiść.

Wszystko opisałem w eseju rodzinnym pod tytułem - "Saga" - nie lubię praktyki błędnego koła - śmiertelnej rutyny i serdecznie dziękuję za poczytanie i komentarz.

Łukasz Jasiński 

Opublikowano (edytowane)

@Berenika97

I jeszcze należy pamiętać o doświadczeniu życiowym i własnym światopoglądzie, a w moim przypadku nowoczesne, konserwatywne i tradycyjne (bez różnicy - jakie) zmiany oznaczają krok wstecz - to tak jakbym z góry zleciał na dół.

Łukasz Jasiński