Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• ZABIERZ MNIE     Na szyi mam twój zapach, Na skórze dreszcz po tobie. Zamykam oczy, Słyszę serce. Twoje, przy moim.   Dzień zabrał mi twój głos I milczy, noszę cię jak otwartą ranę. Milczę… twoim imieniem. Jesteś… urwaną pieśnią   refren piosenki Zabierz mnie ze sobą! Albo wyrwij ze mnie. Nie umiem dłużej żyć! Połową siebie.   Twoje bluzy wiszą dalej Jak duchy w szafie Moje usta… zapomniały, Jak smakują bez Ciebie Powiedz, jak mam żyć! Kiedy ciebie nie ma. Powiedz, jak mam spać! Kiedy nie ma ciebie?   Żyć połową siebie.     Muzyczną oprawę, grafikę zawdzięczam po raz kolejny @LessLove.  Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję i Twojej wytwórni. 
    • @LessLove   no nie wiem? To było „ dzieło”

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

naukowe. Sama nie rozumiałam o czym piszę potrzebuję rady @LessLove ! Ale nie wiem jak sformułować pytanie tak żeby nikt się nie domyślił o co chodzi ale jednak odpowiedź została udzielona mam dylemat!
    • @Gosława taka kobieta to nie kusi:)
    • @Gosława  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

rozumiem, że ćwiczysz rolę „ kierowczyni” ? ułatwia życie ! A lusterka w aucie są doskonałe do poprawiania makijażu ja sobie na wszystkich światłach w mieście maluję usta ostatnio Pan, który za mną jechał aż się zdenerwował i trochę krzyczał no ale wstrzymałam płynność ruchu powodzenia Gosławo może kiedyś się odważą @Charismafilos   za ciasteczko dziękujemy ! jesteśmy na diecie ale możesz przynieść migdały do chrupania ! 
    • Tajemnicza księżna w lesie płacze. Krążą senne puchacze. Balladą królową raczę. Smutna pani jest zamężna. Obdarzona duchem- mężna. Może ślub jest mową wróżb - odpowie rosła wierzba. Jej duchem jest stara sowa. Później o zaświatach będzie mowa...      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...