Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam tytuł wydał mi się bardzo ciekawy, a czytając dalej czułem jak bardziej się w to zanurzam. Sam czytam poezje przede wszystkim emocjami i to jak one mnie tu ruszyły, jest wyjątkowe. Te symbole kształtujące klimat niedostrzeganego bólu, to jest coś co rusza. 

Opublikowano

@Sylwester_Lasota @Berenika97

To w sumie żaden konkurs piękności, to wiersz. Jeden z tych, które wydają mi się zbyt proste i przyznam szczerze, że najczęściej nie pozwalam im wychodzić poza kartki papieru... ale ten jakoś tak mrugał, że chce zaistnieć publicznie... 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Kto pamięta? Dobre pytanie... świat jest gęstszy, niż nam się wydaje... a bywa, że opychamy się tylko zupą.

Pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

Interesująca sprawa z tym komentarzem. Pojawiało mi się powiadomienie, że jest ale go nie było fizycznie, dopiero później, koło północy się ukazał... pomyślałam sobie "ciekawe" i jeszcze sobie coś pomyślałam... zresztą... widocznie mam potraktować Twój komentarz w sposób szczególny :)

Niemowlak to faza naszego rozwoju, która bardzo mnie ciekawi, bo jest w niej to, z czego później niewiele się pamięta, te wszystkie programy tam zakodowane... lęki rozłąkowe. Dlatego taki wiersz... dlatego, że być może podświadomie szukam właśnie tam niektórych odpowiedzi na nie zadane pytania. W fazie nabierania kształtów, zwiększonych potrzeb i pierwszych interakcji ze światem dzieje się tak dużo. Tam właśnie jest wielka rola rodzica i być może... "kwiatków doniczkowych".

Czytanie emocjami to jakby, jak dla mnie najodpowiedniejsze czytanie... właściwe. Po to jest poezja.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Edytowane przez Natuskaa (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

21:17, 22:15, 22:17... ej no, przecież to nie chodzi o godzinę.

Serio tamtego komentarza nie wyświetlało u mnie w momencie, kiedy odpowiadałam na Twój pierwszy u mnie komentarz pod tym wierszem. Nie wiem co to był za błąd.

Miłego wieczoru :)