wiedźma Opublikowano 1 Maja Zgłoś Opublikowano 1 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja po przeczytaniu miałam skojarzenie, że ma przyjść wiosna. Żartuję:))) Bardzo zmysłowe. Zaczynam żałować, że nie noszę sukienek. Pozdrawiam. 1
hollow man Opublikowano 1 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja @wiedźma coraz lżejsze miała suknie ;) Dziękuję! 2
.KOBIETA. Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @violetta na rankę czy z randkę Violetta ? Kim jest Piórko ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Deonix_ Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja Piękne :) Acz długich sukienek nie lubię, wolałabym przyjść nago :) Ale może dla Peela to symboliczne. Mimo wszystko przemawia do mnie ten wiersz i bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Deo
.KOBIETA. Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem ciekawa jakie Piotrek ma piórko @.KOBIETA. piórka 1
hollow man Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nago to latem, gdyby literalnie słuchać Grechuty ;) Dziękuję! 1
hollow man Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja @violetta Nie wiem, nie byłem... Wierzę na słowo ;) 1
violetta Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @hollow man byłam i jednak więcej mężczyzn jest nago i tak sobie chodzą po plaży:)
hollow man Opublikowano 2 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja @violetta Nie żebym krytykował nudyzm, ale zabrałbym slipy typu polskiego ;) 1
violetta Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja @hollow man ja byłam ubrana po głowę, żeby nie dostać udaru :) nie jesteśmy zwyczajni :) 1
violetta Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @violetta gdy obieram granat, to rozbieram się do naga:) to jest ten moment u mnie:) @violetta u mnie granat często gości, to często się rozbieram:)
Rekomendowane odpowiedzi