wiedźma Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Milczę wciąż z Tobą Kwiat azalii zakwitnie Głęboka cisza Edytowane 9 Kwietnia przez wiedźma (wyświetl historię edycji) 6
Berenika97 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia @wiedźma Ładnie! W sprawach haiku jestem konserwatywna - liczę sylaby. Wzrok pełen słońca Woń kwiatów nas otula Serce rozumie 3
wiedźma Opublikowano 9 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie pierwsza taka próba dziś.Twoje haiku jest bardziej refleksyjne i klimatyczne .Wczoraj właśnie czytałam kilka tu na portalu i taka mała inspiracja powstała . Edytowane 9 Kwietnia przez wiedźma Pisanie głupot 🤣 (wyświetl historię edycji) 1
wiedźma Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Poet Ka, @Berenika97, @Nata_Kruk, @Konrad Koper dziękuję :)) 1
wiedźma Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Łukasz Wiesław Jasiński dziękuję bardzo. 2
Rekomendowane odpowiedzi