Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Między dziewiętnastą a tym innym - wstępuje na kawę. Poprawia sobie koloryt, przed podróżą. Najlepiej schować się w czyjeś obce serce. Spokojnie to tylko skrobanie. Rączki się wyrzuci, a nóżki pójdą same.Daleko. Ciągle miewa nadzieję, że jutro nie spotka go w mieście. Podchodzi jednak do gardła. Wolałaby krzyczeć niż omijać wystawy. Udawanie wycieka z niej codziennie, po skrótach pamięci. Przewlekle. Ręce wszystkich bibliotekarek pachną tak samo. Siedzi garbiąc się, grabi palcami włosy. Nie słucha, suche już piersi nie zełgają w sobie światła, które było.Spokojnie. To tylko skrobanie.O tak, o niebo lepiej.
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Kocie jestes odważna istota bo uczepiłas się pazurem "ciezkiego" tematu, łątwo otrzec się o banał, tobie raczej całość wyszła bardzo zgrabnie z oddaniem tematu:moze pointa torszeczke uderza o banał: tzn, tłumaczenie się podmiotu lirycznego -ok, ale spróbowałabym inaczej to ująć, reszta na bardzo duży plus Pozdrawiam Agata
Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak np inaczej? ciekawa jestem sugestii pozdrawiam
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ja jestem za słaba na takie wiersze -tzn na taka tematyke, poprostu sugeruje ze końcówka odbiega od całości :) od bardzo dobrej całości Pozdrawiam Agata
Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, no nie wiem...poczekam, może ktoś jeszcze :) chyba rozumiesz? :) pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba tak, bo trzecia zbudowana bardziej na zasadzie powtórzeń...powtórzeń smutku... ;) pozdrawiam
Samo zło Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 chyba dalej jestem chora. serdeczności.
Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D to może nie zdrowiej... ;))) wzajemnie i zdrowia - mimo wszystko
Agnes Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 właśnie sobie dodałam do ulubionych:) już komentowałam go więc powtarzać się nie będę, bo spostrzeżenia te same........... dla mnie końcówka bardzo dobra..............właśnie dlatego ze ociera się............nie wiem czy można to nazwać banałem, w każdym razie pasuje jak ulał, ale poczekaj na inne głosy:) pozdr. a
Ona_Kot Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to u kota - czasami się poociera ;) a tak poważnie - to wielkie dzięki wiesz za co i za ten tutaj komentarz też, pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. vielen danke ;)) (tak to się pisze?) miło mi niezmiernie... poważnie! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi