KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Nosi brodę i symetryczne wąsy w stylu Chevron. Całuje z językiem. Czeka wiedząc, że zawsze przyjdę wilgotna. A kiedy śni, w oczach ma szare półksiężyce. Zostawił kilka we mnie. Schowałam. W kieszeni. Na dziś, na jutro. 5
hollow man Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @KOBIETA Myślałem, że będzie o koncernie Chevron, a tu wąsy wyskakują ;) Taka rzeczywiście liryczno-melancholijna aura bije od Twoich dzisiejszych wierszy. 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @hollow man chyba… źle się czuję hollow man Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach …
hollow man Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @KOBIETA Nie wiem czy zalajkować Twojego posta. Wyjdzie, że lubię gdy się źle czujesz ;) 1
KOBIETA Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @hollow man Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie! Jestem ciekawa co zrobisz 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @KOBIETA Ty to tak na próby lubisz mnie wystawiać, zauważyłem :) Bardzo mi to pochlebia. 1
KOBIETA Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man lubię :) nawet bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano 4 minuty temu Zgłoś Opublikowano 4 minuty temu @KOBIETA Trochę wygląda jak ziomuś z mojego lusterka. Ech.. te przypadki..
Rekomendowane odpowiedzi