Nata_Kruk Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu What_s_app_ek rodzinny gadacz znów w rozpiskach gdy pilność rzeczy o to woła można wymienić najważniejsze byle poprawnie skreślić słowa niekiedy mętlik podpowiedzi nie z mojej winy no bo gdzieżby ja... sparwine... piszę kiedy trzeba a sensy nowoczesność zdziera wychodzą wtedy cudawianki - mały Kościółek wciąż podziwiam fotka zrobiona - zaraz wyślę i... poleciało... gej z Wielina kwiecień, 2026 Wielin - wieś w powiecie koszalińskim 5
Proszalny Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Whatsappek wysyła też wiadomości głosowe, ale trzeba mieć je wyuczone, by język nieprzyzwyczajony do gadania, ogarnął, co kryje się w głowie. Gołych świąd.
Berenika97 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @Nata_Kruk Uśmiałam się ! Genialne! Ten "gej z Wielina" zamiast kościółka to świetny obraz nowoczesnej komunikacji - niezły efekt komiczny. No i to jak słowo „sprawnie” zmieniło się w „sparwine”. "Sensy nowoczesność zdziera" - ten wers bardzo trafia do mnie. Autokorekta też jest trollem naszych czasów. :)
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Autokorekta to zło wcielone! Takie głupoty wypisuje, że szok Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najgorzej, jak pisze się w pośpiechu, to wtedy ładne kwiatki wychodzą. Ale w tym przypadku, może autokorekta prawdę wpisała...
hollow man Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Nata_Kruk Znakomite. Mieliśmy tego typu sytuację dzisiaj w firmie. Może nie ten kaliber, więc tylko zdarliśmy łacha z kolegi, który wysłał nie to co trzeba całej grupie niewłaściwych osób ;)
iwonaroma Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @Nata_Kruk :D ;) Hej hej ... :) Świetny pomysł, a jeśli autentyk to chciałbym zobaczyć minę odbiorcy ... :)
Rekomendowane odpowiedzi