Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 10:54 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:54 Leżę na chłodnym materacu Trzy kolorowy pomysł na jujitsu Pianka obleczona w ceratę Zbiera mi ból z ciała Dziadek leżał po ciężkim chłopskim Dniu na podłodze Po czym ja leżę? Po delikatności cholernej Niewytrawionej niekończącej się Comiesięcznej Leżę sobie bo co zrobię Nie przenoście mnie w przeszłość myśli szalone Gnali by mnie do krów 6
iwonaroma Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:07 Trafnie, pewnie by tak było... Nie doceniamy wygody może dlatego, że ból jest bólem? I boli jak cholera :) 1
Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 12:09 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:09 @iwonaroma Tak, ból jest bólem 1
Leszczym Opublikowano Poniedziałek o 12:16 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:16 @Magdalena Wiesz zbiegliśmy się, podobne wierszyki nam dzisiaj powstały :)) 1
Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 12:17 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:17 @Leszczym widzę, dlatego się odezwałam 2
Leszczym Opublikowano Poniedziałek o 12:23 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:23 @Magdalena Ja bym to nawet nazwał - rodzajem postrzelonych wierszyków :) 1
Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 12:27 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:27 @Leszczym Nic nie zrobię, jestem pieprznięta 1
Leszczym Opublikowano Poniedziałek o 12:28 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:28 @Magdalena Mogę cię tylko pocieszyć, że normalni zwani normalsami wierszy nie piszą. To ogólnie jest powszechnie wiadome. 1
Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 12:30 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:30 @Leszczym Istotnie, tylko ta jedna myśl mnie pociesza 1
Leszczym Opublikowano Poniedziałek o 12:33 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:33 @Magdalena Jeden dobry i naprawdę postrzelony wierszyk i wygrałaś, tak to widzę :) 1
Magdalena Opublikowano Poniedziałek o 12:43 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 12:43 (edytowane) @Leszczym Idę zatem postrzeleńca ścieżką Poszarzała nie jest od wyschnięcia Wody w studniach mało, mało! Ja się zapadam w kałużach przestarzałych z jesieni Niepamiętnej Nowa nowa Lilla Rośnie jak na dłoni Edytowane Poniedziałek o 12:45 przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 2
hollow man Opublikowano Poniedziałek o 16:14 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:14 @Magdalena Ojciec poszli Na zabawę Do remizy Wrócił rano Nie zdążył Zasnąć Gdy Dziadek Z kosą Przyszli W polu Puścił ojca Przodem I równo Do południa Nadawał Rytm A poza tym... Kocyk, herbatka, masaż skroni i Miecio Fogg ;)
Rekomendowane odpowiedzi