Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
EsKalisia

EsKalisia

nastawienie ja ty ktokolwiek MY

Wyobrażam sobie, że zewsząd otaczają nas migające światła, które przyprawiają o roztrój nerwowy. Muszę ciągle osłaniać się przed błyskami, niczym jakby przed stadem lwów. Chcę skupić uwagę na czymś; komputer włączony i zabieram się do roboty. Niestety, ciągle nie jest dobrze. Komputer wyświetla nam komunikaty z bezsensownymi, absurdalnymi pytaniami. Mnożysz pytania w głowie. Rzeczywistość bierzesz do siebie. Czy grad pytań już się skończył? Co jest nie tak? Chcemy zadzwonić do kogoś o pomoc, ale strach przed zobowiązaniami powstrzymuje… uciekasz w końcu przed nimi…

Ubierz zbroję i już się nie będziesz bać.

Wyjdę naprzeciw, wyjdę, tak, jak stoję.

Tak, uśmiechaj się do ludzi!!!

Edytuj ustawienia prywatności a potem zaznacz, czy akceptujesz pliki cookie.

co chcesz a co ja

Co wybierasz?

Miejsce, gdzie nie ma podziału na dobre i złe?

Czy łóżko zimne?

Wszędzie wokół przemoc psychiczna...

Czy preferujesz siniaki i bicie?

A może wybierasz wszystko?

Co wybierasz?

Bo ja chcę spokoju;

osiągnę go za każdym razem

kiedy mi pozwolisz

EsKalisia

EsKalisia

nastawienie ja ty ktokolwiek MY

Wyobrażam sobie, że zewsząd otaczają nas migające światła, które przyprawiają o roztrój nerwowy. Muszę ciągle osłaniać się przed błyskami, niczym jakby przed stadem lwów. Chcę skupić uwagę na czymś; komputer włączony i zabieram się do roboty. Niestety, ciągle nie jest dobrze. Komputer wyświetla nam komunikaty z bezsensownymi, absurdalnymi pytaniami. Mnożysz pytania w głowie. Rzeczywistość bierzesz do siebie. Czy grad pytań już się skończył? Co jest nie tak? Chcemy zadzwonić do kogoś o pomoc, ale strach przed -zobowiązaniami powstrzymuje… uciekasz w końcu przed nimi…

Ubierz zbroję i już się nie będziesz bać.

Wyjdę naprzeciw, wyjdę, tak, jak stoję.

Tak, uśmiechaj się do ludzi!!!

Edytuj ustawienia prywatności a potem zaznacz, czy akceptujesz pliki cookie.

co chcesz a co ja

Co wybierasz?

Miejsce, gdzie nie ma podziału na dobre i złe?

Czy łóżko zimne?

Wszędzie wokół przemoc psychiczna...

Czy preferujesz siniaki i bicie?

A może wybierasz wszystko?

Co wybierasz?

Bo ja chcę spokoju;

osiągnę go za każdym razem

kiedy mi pozwolisz

• Dodaj nową pozycję...