violetta Opublikowano Poniedziałek o 19:51 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:51 @LessLove mamy chyba swoje charaktery:) ja ogólnie lubię lekko:)
KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 19:53 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:53 @LessLove mmm …zapraszasz mnie i Violettę na kolację? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 19:53 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:53 @KOBIETA Doceniam, wierz mi, oprawa zawsze ma znaczenie, chociaż sedno zawsze sote Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta Jak... lekkość obyczajów? 2
violetta Opublikowano Poniedziałek o 19:55 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:55 @LessLove czasem tylko:)
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 19:56 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:56 @KOBIETA Przewrotna K. Myślałem, ze się, wcześniej rozkosznie najem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
violetta Opublikowano Poniedziałek o 19:56 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:56 @KOBIETA każdy mieszka w różnych częściach Polski, oj byłoby trudno:) 1
KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 19:57 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:57 @LessLove Wierzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem ciekawa czy potrafisz zaskoczyć… daniem głównym 1
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 19:57 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:57 @violetta Czyli uczta platoniczna w obu zakresach, ce la vie. 1
violetta Opublikowano Poniedziałek o 19:59 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:59 @LessLove zdaje się:) możemy ładnie pomarzyć :)
violetta Opublikowano Poniedziałek o 20:08 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:08 @LessLove albo symulujecie:)
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:13 @violetta Życie jest grą ze spodziewanym finałem, więc warto sobie z niego pożartować ile się da :-) @KOBIETA Nie spotkałem żadnego przypadku śmierci kochanki w trakcie. A odwrotnie bywało bardzo wiele, więc... lepiej nie rozmarzajmy się/rozmnażajmy się/ lepiej dzielmy się modlitwą tous le trois. 1
violetta Opublikowano Poniedziałek o 20:15 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:15 @LessLove pobawić się warto:)
KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 20:17 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:17 @violetta @LessLove bawcie się! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powodzenia! I dobrej zabawy 1
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 20:19 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:19 @KOBIETA Ja definitywnie kończę z żarcikami. Rozmarzyłem się przy waszej bieliźnie - jestem niewinny! Wrzucam poważny wierszyk. Pa. 1
violetta Opublikowano Poniedziałek o 20:20 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:20 @LessLovemógłbyś się rozmarzyć:)
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:21 @KOBIETA Jednak nie wrzucam, jeszcze nie mogę. Ktoś to mówił o "mierzeniu sił na zamiary"? Znam go... 1
KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 20:35 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:35 @LessLove ja również znam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mogę więcej niż Ty
LessLove Opublikowano Poniedziałek o 20:44 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:44 @KOBIETA Czuję to, spalasz, jak napalm Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. głównie takie jesienne zboże... nie jestem zazdrosny, kibicuję. @KOBIETA 1
KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 20:52 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:52 @LessLove dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierzysz w turbo spalanie?
violetta Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @LessLove @KOBIETA moje śniadanko:) zrobione połowy mango:) Jedno mango to dla dwóch osób, wrzucałam kawałeczki, połowę małego jogurtu i wody mineralnej wlewałam:) wyszło idealne:) można więcej jogurtu, ale nie chciałam, chciałam piękny kolor żółty uzyskać:) napój idealny na randkę:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi