Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Berenika97... niezmiernie miło mi, że moje.. pudełeczko.. zainspirowało Cię do ułożenia

tej bogatej w znaczenia treści, z bardzo znaczącym tytułem - nie na później - bo faktycznie

odkłada się coś na potem, na jutro... jutro znowu - na jutro.

Pokazujesz płynący w człowieku.. czas.. a ten potrafi wiele pozmieniać... zacierają się daty,

ścierają nazwiska -  jakby za dłuuuugo były w kieszeni... świetne.!

Bywa, że pojawia się drżenie ramion... ot, życie niejednego... Ważny fragment... jn.

W dniu 25.03.2026 o 10:21, Berenika97 napisał(a):

"Kochałem - nawet kiedy było trudno.

To miało sens"

Miłość, ta najprawdziwsza... zawsze ma sens. Niech te zapiski zostaną na stole.. otwarte..

i niech działają od teraz... wśród dorastających ludzików. 

Wiersz jak najbardziej dla mnie, tematycznie. Podoba mi się.

Dziękuję... :) i pozdrawiam.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Berenika97... niezmiernie miło mi, że moje.. pudełeczko.. zainspirowało Cię do ułożenia tej bogatej w znaczenia

treści, z bardzo znaczącym tytułem - nie na później - bo faktycznie odkłada się coś na potem, na jutro... jutro znowu -

na jutro. Pokazujesz płynący w człowieku.. czas.. a ten potrafi wiele pozmieniać... zacierają się daty, ścierają nazwiska -  jakby za dłuuuugo były w kieszeni... świetne.! Bywa, że pojawia się drżenie ramion... ot, życie niejednego...
Ważny fragment... 

W dniu 25.03.2026 o 10:21, Berenika97 napisał(a):

"Kochałem - nawet kiedy było trudno.

To miało sens"

Miłość, ta najprawdziwsza... zawsze ma sens. Niech te zapiski zostaną na stole.. otwarte.. i niech działają 
od teraz... wśród dorastających ludzików.  Wiersz jak najbardziej dla mnie, tematycznie. Podoba mi się.

Dziękuję... :) i pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...