okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie obudzi się dziś nie zalśni Zielenią Noc gdy pijąc Brąz Nieba Zapach Twój w palce wplatam zanim Ciemność Mokrą przeszyję Szaromglistym Oddechem i Gorącem Ciszy rzucę ślepo gdzieś pomiędzy Jej Łzy
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - nic dodać nic ująć :)
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...osobiste bardzo...stad te duze litery... ...stad bo...bo mowi o rzeczach...kojarzacych sie z .... ..ech... ..okorinoko...pozdrawiam..
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..BeZDoMnA.. :) ..Pelman.. :) ..Kai.. :) ..są duże.. ..jak imię Twoje.. ..i Mare Imbrium.. ..dziękuję Wam.. ..i pozdrawiam..
Katarzyna_Perek-Samosiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...bo tu rozumieć nie trzeba... ...tylko poczuć przez chwilę... ...Zapach... ...Oddech... ...Ciszę... ...i Brąz Nieba... ...cudny... ...i jeszcze pachnie i drży... K.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja nie widzę tutaj -niestety- ani zgrabności, ani porządku; mało poezji, dużo Blogu. seweryn m.
infatylna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wydaje mi się że wiersz byłby o wiele fajniejszy gdybyś przystopowała trochę z 'eneterowaniem'. Czasem taka mała głupiutka rzecz a dużo daje.
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..BeZDoMnA.. :) ..Dziwne - jak wszystko Nasze, Kochanie.. :) ..Katarzyno.. ..tak.. ..jeszcze Pachnie.. ..i Drży.. :) ..Sewerynie.. ..poezją może być Kamień.. ..a słowo - niczym.. ..to kwestia Znaczeń.. ..i Czasu.. ..przecież sam wiesz.. ..bo piszesz wiele.. :) ..infantylna.. ..byłby o wiele fajniejszy.. ..gdybym był Kobietą.. ;) ..a na poważnie.. ..usunąłem wszystkie "entery".. ..jedna linia małą czcionką.. ..inny podział.. ..inny sens.. ..nie.. ..Chwili Minionej nie zmienię.. :) ..Dziękuję i pozdrawiam.. :)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mnie się bardzo podoba to, że np. Brąz Nieba czy Gorąc Ciszy jest z wielkiej litery :) to dodaje wierszowi uroku. a całość? niezwykle intrygująca :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..Natalia.. :) ..żadna Litera nie odda uroku Tego Brązu.. ..Tego Gorąca.. ..ani Całości Całości.. :) ..hmm.. ..znów 03:25.. :)) ..Pozdrawiam Ciepło.. :) ..i zmykam.. :)
Rekomendowane odpowiedzi