Catalina Acosta Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Do rany przyłóż skroń Utulę między piersiami Byleby bądź Drwiło szeptane Rozsmakuj mnie Na siłę na wznak Perwersyjnie chcęTak *dla I.
Catalina Acosta Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Zawsze zaczynam od wielkich liter. Może zmienię upodobania one day. ;-) Wiem, że jedynie "niezłe", ale taki lajcik miał właśnie być. Cmok, Cat
Catalina Acosta Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Oczywiście będzie re: Ze względu na limit: w niedzielę;( Buziak/i. Nie wątpię, że będzie. To sie chyba rozpiszemy na przyjemne tematy. Cmok&cin-cin! Cat
Roman Bezet Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Buuuuuuuuuuuuuuu! Łaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zzzzzzzzzzzzzzzzzz! I po cholerę ta kursywa?! ;) pzdr. b
vacker_flickan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 z wielu przyczyn nie mam prawa się tu wpisywać, ale jak po kolei, to po kolei;) tytuł już gdzieś widziałem kilka razy — zastanawiam się, kto jest jego autorem ciekawe „rozstawienie” tych dwóch zwrotek — dwie różne potrzeby, a jednak coś je łączy;) ale się rozmrugałem — ciekawe czyja to wina re: torycznie:P pozdr
vacker_flickan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to będzie bardzo aroganckie, jeśli odpowiem: wiem?:D
Catalina Acosta Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eh, Bezecie, nie krzycz tak...a kursywa, by krzywo wyszło ;-) Cmok (Metaxa cin-cin for you). Cat
Rekomendowane odpowiedzi