KOBIETA Opublikowano Poniedziałek o 21:42 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 21:42 Chciałabym, naprawdę chciałabym.! porzucić ciebie jak zwierzę, przywiązując do drzewa bez kropli. Odwracam się, masz takie szare oczy.? Jeszcze susza w lesie, wchodzisz we mnie z każdym pchnięciem głębiej. Bezlitośnie ssiesz mleczne sutki. Pomiędzy krzykiem a rozkosznym jękiem, jestem bardziej wilgotna. 6
vioara stelelor Opublikowano wczoraj o 08:47 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:47 @KOBIETA Dzika, pierwotna gęstwina :) 1
violetta Opublikowano wczoraj o 12:49 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 12:49 @KOBIETA okrutna jesteś:) Wczoraj nie jadłam śniadania, dzisiaj też nie, ale zrobiłam pyszne kotleciki z drobiu na oliwie swoje tarte buraczki, ale było warto :) och tam mi się chciało buraczków swoich:) 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 15:38 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:38 @vioara stelelor dziękuję:) dzikuska;) pozdrawiam serdecznie.! @violetta ja już jadam śniadania.! Postanowiłam żyć zdrowo.! W tym tygodniu;) Violetta buraczki zawsze ;) pozdrawiam:) 1
violetta Opublikowano wczoraj o 15:54 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:54 @KOBIETA brawo, ja robię wszystko fit:) 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 15:59 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 15:59 @violetta byłabyś ze mnie dumna w tym tygodniu, w kwestii odżywiania;) dzisiaj niestety zgrzeszyłam …truskawkowym lizakiem;))) ale tylko troszkę i przez chwilę;) 1
FaLcorN Opublikowano wczoraj o 16:21 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:21 @KOBIETA A gdzie D&K. ? Złośnico.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano wczoraj o 16:29 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 16:29 @KOBIETA lizak mały grzech :) @KOBIETA a ja kupiłam truskawki:) słodziutkie:) 1
violetta Opublikowano wczoraj o 17:14 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:14 @KOBIETA chciałabym być w twoim ogrodzie taką Arriettą:) 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 18:22 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:22 @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakochałaś się we mnie Violetta.? ;) 1
violetta Opublikowano wczoraj o 18:26 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:26 @KOBIETA ja już jestem zakochana w kimś innym:) 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 18:28 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:28 @FaLcorN Kornel …po co Tobie D&K.? ;) hmm…dziękuję ale nie wiem…;) wolałabym coś w tym stylu…bella romantica ;)))) @KOBIETA no dobrze…może z tym zwierzęciem lekko przesadziłam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano wczoraj o 18:43 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:43 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpuszczam Cię, wiem że to nie o nas. Mi byś takiego numeru nie wycięła, za miły jestem, nawet jak Cię podk*****. 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 18:51 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:51 @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. potrafisz mnie rozśmieszyć w tym zakresie osiągasz ponadprzeciętne wyniki! Geniusz 1
huzarc Opublikowano wczoraj o 18:51 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:51 @KOBIETA a kto by nie chciał… pozdrawiam:) 1
FaLcorN Opublikowano wczoraj o 19:01 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:01 @KOBIETA Przecież lubisz emocje, ciągłe 180tki. Zaskoczenie przez duże Z. Witaj w moim labiryncie synaps. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano wczoraj o 19:09 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:09 @FaLcorN przecież lubisz słodkie gry i zabawy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w przyciąganie i odpychanie Witaj w moim świecie, czerwonych ust bardzo mi miło Kornel lubię. 1
KOBIETA Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w kim Violetta ? Może ja również się w nim zakocham ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buziaki Violetta ! 1
violetta Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA we wszystkich chciałabyś się zakochiwać:) miłość to piękna sprawa:) 1
Rekomendowane odpowiedzi