stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 upał- jak zwykle odwiedziła mnie rodzinka grypy katar powalił na łopatki moją wolę przetrwania z kolejnym kichnięciem skraplam współczucie dla siebie prześladowca niczym leperowcy blokuje drogę oddechu męczącym kaszlem mając dużo czasu na przemyślenia i cierpliwość burzy ciskam piorunami w codzienność - parady mękomanii medialność beznadziejności polityków na szczęście farmakologia- górą z ostatnim kichnięciem oplułam wszystkie teorie spisku rodzące się w chorej głowie gasząc język plotki wychodzę ( na głupka?) na nie rozwiane wątpliwośći
stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 kochani, potrzebny chirurg kosmetyczny, może coś z tego wyjdzie!pozdrawiam zapraszam z nożycami!
ot i anka Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 hehe, końcówka-wietr nie rozwiał wątpliwości:))) ja mam w "lubię"- wiatr rozwiewa wątpliwości:))) wogóle coraz większe mam wrażenie podobizny naszych wierszy:)) ja ciąc nie umim:( a wirsz mi si podobi taki jak jest,tylko troche za dlugi:))) pozdrowionka
Gość Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 "w ogóle"osobno Aniu . No Stansisławo czyżby wena dogryzała ? napewno zaraz ktoś sie zjawi z tymi nożycami . Ja niestety tutaj Ci nie pomoge . zdrowa juz ? :)
stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 no, Pat, było a,b,c, teraz doszłaś do O. to już wiele!dzięki za wgląd Aniu, no widzisz jak się powtarza puenty ale cóż nieświadomie, a może tak mi ytkwiła? bo ją podpowiedziałam wsio rawno!. dzięki! ale chirurg na pewno potrzebny, Tomku! gdzie jestes!
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 witaj miło że wzywasz lekarza...coś zaraz poleczę...;) upał grypa rodziną się zjeżdza -znowu po katarze będę czyściła ubranie kaszel wypluwa wszystkie oddechy (tchu nie zbiorę z ziemi) burzą codzienności piorun w niekorzystne zmiany -satyra polityków farmakologia pouczyła kichnięcie oplułam teorie w głowie spisku znieczulając język plotki wychodzę na nie rozwiane wątpliwości
stanislawa zak Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 oj, Tomku ty to masz cięcie absolutne! dzięki może jeszcze Arena pomoże, albo i kall się zlituje i coś spruje podobają mi się takie kosmetyczki, dzięki Tomaszu 100krotki dla ciebie papulki!
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 wyjątkowo na twoje stokrotki nie chce mi się kichać i nie dostaję napadu alergii...witrualne pułki są nieszkodliwe...;)...dziękuję bardzo bukiet postawię w pamięci o Tobie...buziaki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
stanislawa zak Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 pamięć o mnie jeszcze nie zginęła, póki my żyjemy! dzięki jak miło! pół-ka- p-usta!papatki
Rekomendowane odpowiedzi