Ten utwór został doceniony przez użytkowników. KOBIETA Opublikowano 6 Marca Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Marca Ciemna milcząca noc i gwiazdy rozsypane sznurem pereł słonowodnych. Mleczny księżyc przyciąga, brakuje każdej nowej rany zasklepionej tobą. Dotykam siebie. Nic nie potrafi zastąpić.! pragnienia, głodu serca do królowej pereł. D&K. 14
truesirex Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA Perłowo :)) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale bym to namalował! piękny obraz Super wiersz ci wyszedł :)) 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @violetta skacz Violetta.! może ktoś Ciebie złapie;) 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @Le-sław ;) dziękuję, no proszę …przez przypadek … i coś tam jest ;) pozdrawiam:) @truesirex :) dziękuję truesirex:) za słowa i za Ethel :) nie Cadillakiem tylko Corvette.! ;) @violetta dzięki Violetta:) za Dawida …ale wiesz Kochana…ja Tobie kasy co miesiąc nie będę przesyłać ;) mi do emerytury dużo czasu zostało:) a szminki, rzęsy i sukienki kosztują;)))) niestety! 1
violetta Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA mi mało już:) mam źródło dochodu :) na razie dziękuję:) 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @FaLcorN nie jadam śniadań Kornel …;) 1
FaLcorN Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA Deser na śniadanie? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @FaLcorN Miałam na myśli kuszenie …śniadaniem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic więcej! deser jest przewidywany najczęściej po obiedzie? 1
FaLcorN Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA Po obiedzie będzie więcej siły. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @FaLcorN to zależy, co będzie na obiad Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @violetta chyba zdecyduję się na dietę Violetta ! To wszystko jest…bardzo wyczerpujące Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opowiedz mi jak rozpocząć autofagię ! Tak będzie najlepiej dla wszystkich @KOBIETA Radosław ! Gdzie Ty jesteś? Z chusteczkami ? ;)
Lenore Grey Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA cudny! Śliczne masz obrazy, sugestywne 1
violetta Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca @KOBIETA głównie jak najwięcej zielonych warzyw i zachować odpoczynek w trawieniu, np śniadanie o 9-10 a kolacja do 18-19. Ja to jadam pięć posiłków, ale w umiarkowanych ilościach, nie można przekraczać kalorii, trzeba być trochę na głodzie:) śniadanie zaczęłam od rzeżuchy, ogórków, później kiwi, na podwieczorek zjadłam młody bob, na kolację trochę pstrąga tęczowego w pomidorach. Jadam jajka, awokado, szpinak, rukolę, sałaty, szparagi, komosę, krewetki, łososia. U mnie to jest na porządku dziennym. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne różne relacje są między nami bywa gorąco lub lodowato kiedy odejdziesz zostają rany pragnienia serca budzą za to pozdrawiam 1
KOBIETA Opublikowano 6 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca @violetta ale Ty masz na to czas Violetta ! Na odpoczynek w trawieniu i w ogóle trawienie! A ja.? Ja spędzam cztery dni w tygodniu po 10/12 h w pracy:( o 15stej zazwyczaj marzę już tylko o Snickersie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po kilku godzinach głodu 1
Rekomendowane odpowiedzi