Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@bazyl_prost ostatnio na pasach, nie do końca się zatrzymał na motorze hindus, a ja do niego o Boże z wielką agresją do niego, a on o po mnie powtórzy o Boże, ale ja chciałem się zatrzymać, no cóż zestresował mnie. Bał się tego prawdziwego Boga przeze mnie:) dałam mu nauczkę od Boga, że nie jest we własnym kraju:)

Opublikowano

@bazyl_prost mam znajomą, która zawsze mi dawała pieniądze, tysiąc czasem więcej, przed świętami też więcej, a dzisiaj mi powiedziała, że chce mi przekazywać 1700 zł miesięcznie, tak po prostu:) cieszę się, doszłam do wniosku, że 30 % chcę przeznaczać na naukę języka, a resztę na przyjemności:) mój Bóg mnie bardzo kocha:)

Opublikowano

@violetta

poznaj mnie z nią Violetta;) proszę ! może zamiast tak ciężko pracować będę miała kilka takich koleżanek z sercem i jakoś przeżyję;) ? 

moja koleżanka dzisiaj mi podarowała herbatkę:) na zdrowie:) i chlebek dla mnie upiekła.! I wiesz co…kocham ją:) całym, moim kobiecym sercem:) 

Opublikowano

@KOBIETA jej mąż umarł i jest bardzo bogata, a ja mam z nią dobre relacje i pomaga mi, bo wie, że nie jestem majętna i pociesza przed emeryturą ;) ja czasem jej powiem coś dobrego o Bogu, a ona to bardzo lubi. :) fajnie, tak dostawać taki zastrzyk:) męża też miała bardzo szlachetnego:)

@KOBIETA miłą masz koleżankę za chlebek:) ja teraz piję zieloną herbatę, przed snem mnie wycisza:)