Waldemar_Talar_Talar Opublikowano Piątek o 19:12 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:12 (edytowane) Zobaczyłem we śnie Boską twarz była zmęczona nie taka jakbym chciał Było widać troskę którą częstuje go obecny trudny świat Po chwili się uśmiechnął mówiąc tak mój drogi grzech to tylko chwila Po niej przyjdzie czas zrozumieć dobro to ono prawdą jest Zobaczyłem Boską twarz chciałem ją dotknąć lecz sen zgasł Edytowane Piątek o 19:25 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano wczoraj o 08:00 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:00 @Adam Zębala - @Rafael Marius - dzięki - 1
iwonaroma Opublikowano wczoraj o 08:03 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:03 'grzech to tylko chwila' - fajne
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano wczoraj o 10:14 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:14 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło że fajne - dziękuję - Pzdr.słonecznie.
Berenika97 Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @Waldemar_Talar_Talar Piękny sen. Powtórzę - "grzech to tylko chwila" - świetne! Pozdrawiam. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 20 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje ci serdecznie za miły komentarz - Pzdr.zadowoleniem. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Lenore Grey - dziękuję - 1
Rekomendowane odpowiedzi