Konstancja safle Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 o kilka ‘nie’ w lewo moje ‘tak’ w prawo ulica Bohaterów Słowa u krzyżowanie dróg Prawdy z Racją sens leży w (złotym) środku prowadzimy sami potrąceni winą wyrzut w sumie-nie prze żegnamy siebie co niedzielę s powiadamy szczerze ufam tobie
stanislawa zak Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 bardzo ciekawie, wieloznacznie, można znależć wszystkie prawdy zycia, podoba mi się co do budowy- nie wypowiem się ! pozdra,
ot i anka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no i fajnie, ekstra super cool(chciałam po prostacku:)
Roman Bezet Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ewko, wiesz - mam taką teorię, że burzliwe itp. służą poezji ;) Powiem Ci na ucho, że to jest dobry wiersz, nawet tak dobry, jak wiesz...;) I chyba nic z tego piwa na temat wpŁywologii ;( - bo jeśli tak dobrze, TO niech sobie wpływa, wypływa i znowu upływa. pzdr. b PS. A może jednak? ;)))
Konstancja safle Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 'Ekstra, super, cool, fajnie' - generalnie, ogólnie, pobierznie to nie trzeba nic zmieniać?;) Stanisławo, cieszę się, że dostrzegłaś tu swoje prawdy i zapraszam na ponowne poszukiwania:))) Izo- cóż...dziękuję. Bezecie, 'wszystko płynie'... i ja też,więc skoro wpadłam w jakiś wir, nie będę próbować go zwalczać;) PS.To nie znaczy, że nie należy tego omówić. By the way- a co z błędami? Cem się uczyć!:)))
Rekomendowane odpowiedzi