violetta Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu @KOBIETA a może coś dobierzecie dla mnie:) mam śliczne włosy, byłam na pielęgnacji :) 1
KOBIETA Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Opublikowano 23 godziny temu @violetta no pewnie :) ale zaznaczam nie jestem makijażystką.! ;) nikt nas nie pozna jak się wymalujemy;) @violetta a co robiłaś z włosami? Może też sobie zrobię:) 1
bazyl_prost Opublikowano 22 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 godziny temu przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji) 2
bazyl_prost Opublikowano 22 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @violetta skasuj to bo to reklama 1
KOBIETA Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @violetta wegańskie i nie testowane na zwierzętach:) może sobie kupię:) dziękuję! 1
violetta Opublikowano 22 godziny temu Zgłoś Opublikowano 22 godziny temu @bazyl_prost spoko, chcieliście wiedzieć, to podałam namiary:) @KOBIETA :) @KOBIETA ja wiesz, wszystko używam wegańskie, bez żadnej chemii:) włosy też naturalnie farbuję:) 1
bazyl_prost Opublikowano 20 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu zaraz mnie oskarżą że robie bloga @violetta @KOBIETA 1
violetta Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu @bazyl_prost to fajne, do jutra, bo pora spać:)
bazyl_prost Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu @violetta śpij bez wstrząsów 1
KOBIETA Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @bazyl_prost trudno ;) musisz się poświęcić, nawet kosztem wolności własnej ;) nasze piękne włosy są ważniejsze ! ;) prawda Violetta ? ;) 1
bazyl_prost Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA maseczka z piwa podobno pomaga 1
violetta Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu @KOBIETA piję kolagen i kwasy omega:) ogólnie jestem piękna i młoda:) 1
violetta Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @KOBIETA fajne piosenki wyszły Hilary Duff, uwielbiam :) dodają mi skrzydeł:) Uwielbiam wszystkie:) @KOBIETA 1
Rekomendowane odpowiedzi