Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Czasem się zapędzę dzikim Biczem sama sobie ukręcę Piach pod palcami schrupał Mi moment oczami Bałtyk Bałtyk Bałtyk Morze liże słony oblodzony brzeg Zostało trochę lodu, spróbowałeś jak dzieciak że słony wiedzieliśmy 1
Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @violetta tak, przedziwny 1
Charismafilos Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @Magdalena prawie rozumiem! :) Morze zimą - fajna sprawa.
Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @bazyl_prost Wiemy o tym, co?
bazyl_prost Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @Magdalena morze wszystkich uspokaja lepiej niż ołów
Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) @violetta ja chyba też @bazyl_prost zamieniłam góry na morze, góry drażnią zmysły cudownie ale drażnią, może jest nawałem płaskiej wielkości Ja wielkość do wielkości Człowiek swoich szuka Skrzywdzony upokorzony że tęskni że ma słabości Edytowane 8 godzin temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 1
bazyl_prost Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @Magdalena tak to jest że każdy szuka swoich są przecież miejsca nie na końcu świata
Magdalena Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) @bazyl_prost "Są przecież miejsca nie na końcu Świata" Gdzie schować się nie ma jak Sklep z bankiem się przeplata Ludzią, nie mnie Nie, nie, tylko nie mnie Nucę w kolejce po Mannę Edytowane 7 godzin temu przez Magdalena (wyświetl historię edycji) 1
bazyl_prost Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @Magdalenanie dysponuję manną jest kasza manna 1
violetta Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @bazyl_prost tu manna to tropiki od Boga:)
Magdalena Opublikowano 6 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu @bazyl_prost @violetta Oboje macie rację, grypa żołądkowa 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @Magdalena Bałtyk śmierdzi ropą naftową
Magdalena Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu @hollow man Bałtyk śmierdzi ropą naftową Są tacy co kochają i taki smród Bałtyk śmierdzi katastrofą przybliżającą Pełzająco do naszych nóg Nieczyści, nieczyści! przychodzimy Po co obmycia pragnie naiwny? 1
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena To Kazika powonienie z lat 80-tych A później na Spalam się Obwieszczał nadejście nowych czasów i gęstych w życie lat 90-tych Gdy wzrok czujnie podążał Za atrakcyjną nauczycielką angielskiego Aż się Szekspira w oryginale chciało czytać
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Skoro się chciało to efekt osiągneła
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Albowiem była częścią tej siły Która zła pragnąc wieczne dobro czyni
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Djablica jak za zimne zimy Jak gorączkowe lata młode Łudzi
Rekomendowane odpowiedzi