hollow man Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu śniło mi się że śniłem chiński pokój zawierający wszystkie obrazy z percepcji balony wypełnione ciężkimi frakcjami neonowego konfetti narkomanów unoszących się na chmurze z mechanizmów obronnych nagła potrzeba troski o moje bezdomne hikikomori później w gamma słabnie efekt halo aż do wybudzenia binarne zapadki gnieżdżą zwierzęta zamykające cykl życia w kilka dni słyszę jak gleba ciągnie nawóz a nagła światłość rozlewa się w każdy odcień bieli 3
Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu "słyszę jak gleba ciągnie nawóz a nagła światłość rozlewa się w każdy odcień bieli" Oczy mi wyraźnieją Ja jastrząb ja jastrząb Zraniony swoim pragnieniem Światłości wymaganiem
Charismafilos Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu @hollow man bracie! toś pojechał...
Magdalena Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Przeszyty jestem Uleczony z raną ciężką umrę Na dłoni mnie złożysz Do słońca odwróć Mojemu ciekawemu Życiu niech ciekawie Się przygląda
bazyl_prost Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu gamma ma osłabnąć a się nie wzmocnić chyba 1
bazyl_prost Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu małpi humor dla wszystkich? @hollow man 1
hollow man Opublikowano 2 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jastrząb z kataraktą wyostrza inne zmysły ;) To taki eksperyment. Inaczej niż zwykle pisany wiersz. Ja wiem, że naładowane dziwną terminologią i pozakręcany, ale akurat taka właśnie faza przyszła. @bazyl_prost Zapraszam.
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Tak, zmysłowy jastrząb Może leci właśnie w dół Upada biedak czy Namierza znów?
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Szybuje na plecach Wzdłuż horyzontu Niepomny katarakty Uwolniony od ciężaru Siebie
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Jakże lekki nieznośny bytowaniu przestworzy Nie ciąży chmurą Nie gniewa nieba
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Piekła nie trwoży Bodhisattwa w locie Niepodległym
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Jeszcze piekła nie czeka Jeszcze piekła nie czekają Syte pomiędzy ból i rozkosz
hollow man Opublikowano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @Magdalena Tożsame na przecięciu Teflonowych tafli Dzielących przestrzeń Na warstwy Rozpraszające światło
Magdalena Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu @hollow man Wnikam wnika wnikają Jedno wiele mało Mało za mało
Rekomendowane odpowiedzi