Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Lecę nad kukułczym W czapce łobuza Dał mi w piątek Uśmiech
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena prąd stały czas odnaleźć indyk kwili uciekać
KOBIETA Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos dobrze już dobrze:) ale gdybym była potrzebna jestem na II piętrze …w krótkim fartuszku i czerwonych ustach;))))
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost Frustracja jak cię ratować Pani swojego czasu drży Dużo drobnych paluszków Przekłada karteczki @bazyl_prost Uciekać zdarzyło się Nie powiem że nie Ale zanim, zawsze Prosto w oczy Dumnie rzucam gniew
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena pani gniewu twojego nie znam ale jakbym znał to wiesz co. @bazyl_prost co ? za trudne?
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost Biedny byś był Straszne Milczenie Zimno to jest
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena wirusami się nie straszmy trochę zimy nie zaszkodzi kiedy było to co było nie ma mowy już nie dasz my
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost Dasz mi słowo albo dwa Oj dana dana Gniewać się nie ma jak Zima zamroziła nas
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost ja juz idę spać życzę zielonej trawy czarnego mułu co by było strach się bać
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @bazyl_prost Dobranoc Panu Z zieleni oczu pada: Cześśśćć Edytowane 10 Lutego przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena dawno temu jeszcze dawniej sniłaś mi się wśród zieleni i to tyle trochę głupio bo niejeden by się spienił
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena nie byłaś bo bo tam jesteś kosmorapia trwa
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost No to niech sobie tam będę Dualna natura podwójnie się ma
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena spoko uwaga na osy nie ważne patosy
hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Co tu się w ogóle porobiło?! Jakaś grubsza impreza. Ja tu widzę, że grupa do siedzenia w kółku by się zrobiła. I jak tu Ludzi nie kochać?
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @hollow man no jesteś w końcu, chłopaki się pozbierali, czekaliśmy na Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi