hollow man Opublikowano 10 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena Będziesz opierzać indyka? @hollow man Tak się w ogóle mówi? Opierzać?
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena dobrze więc zebraliśmy się tutaj na skubarkach jak dawno dawno temu @Magdalena jakby mi przysło to zrobiem
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego Ej ludzie ludzie tam światło goreje Zbierojcie pierze bo się zagrzebiem A kozde piórko to moze problem Co sie uchowoł pieronem 1
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @bazyl_prost Dawoj mielone łotwieroj wino Będzie nom sie jutro syćko jesce śniło @hollow manDejcie mi problem dejcie mi cucie Jo je łozrobiem z mlykiem iiii Mio dem Edytowane 10 Lutego przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) nowe jasełka, trzeba anulować bracia patrzcie jeno jak niebo goreje Edytowane 10 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego ekologia wybór przyszłości @Magdalena co chcę?
bazyl_prost Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) nie daję się zwerbować Einsteinowi a wierszyki mogą być (tylko nie gorące) Edytowane 10 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @bazyl_prost ???? @Magdalena czyli Madzia się nie pobawi
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego (edytowane) @bazyl_prost ja i gorące wierszyki, człowieku jak mi się zdarzy to niechcący @Charismafilos choć rozbujaj nas Terapeuta Edytowane 10 Lutego przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
KOBIETA Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Charismafilos może to nieformalna grupa wsparcia? :)
Charismafilos Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @Magdalena o przepraszam ja mam status (GO) Główny Organizator! Zapytajmy @KOBIETA co właśnie przyszła... może ona się wyznaje na naprawianiu ludzi? 1
Magdalena Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Opublikowano 10 Lutego @KOBIETAzapraszamy, prosimy, prosimy... 1
Rekomendowane odpowiedzi