karola karo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 odkreśl mnie na liście między zdradą za pieniądze a zdradą z przymusu taka cena jak i inne może bardziej soczysta trochę niedojrzała ważona w ręce szeroka na dwa palce równoważników sumienia chwilowo brak niepoliczone drobne rozmowy wrzucisz do puszki na czarną godzinę naliczanie sekundowe- -potrzeba matką wynalazków
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 ciekawe...ale ponożycuję i zmienię co nie co jak to przystało na niedoskonałego wizjonera;) odkreśl mnie na liście między zdradą za pieniądze jak i przymusu taka cena jak i inne może bardziej soczysta niedojżale ważona na dwa palce równoważników sumienia chwilowo brak niepoliczone drobne rozmowy wrzucisz do puszki na czarną godzinę naliczanie sekundowe dla potrzeb matki wynalazkówznów tracę na wartości nie tylko w twoich oczach
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 no ciekawe i to nawet bardzo...fajne porównanie . w ogole na tak .
ot i anka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ja bym ostatnią zwrotkę wyrzuciła bo zbanalnia:) reszta się podoba:)
stanislawa zak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 ostatnia banalna? niepodobna. ładnie- obie!
Rekomendowane odpowiedzi