hollow man Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego połamany świat połamany statek na dnie osiadł połamany płatek połamany świat byłeś mi bratem ostatni raz połamany płatek połamany świat z ofiary katem cóż to za mgła 3
Magdalena Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego ,,...z ofiary katem'' ciekawe co tam autor sobie przeżywa
hollow man Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @Magdalena Autor jest na drugim krańcu spektrum. Tak to czasami działa. Może jest to kwestia dziwnie pojmowanego balansu.
Magdalena Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @hollow man Zapominasz że ja prosta dziewczyna jestem, Panie Kolego, autor to autor
hollow man Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Magdalena Taaaaaa... Dokładnie. Autor ma się stabilnie. Edytowane 5 Lutego przez hollow man (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @hollow man To całe szczęście pośród mgły
hollow man Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Magdalena Szczerze mówiąc czytam raz któryś i zaczynam mieć ambiwalentny stosunek do tego utworu. Mam nadzieję, że Koleżanki i Koledzy urządzą mu godne pastwienie ;) Edytowane 5 Lutego przez hollow man (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @hollow man ja rozumuję że się zawiodłeś i rezygnujesz z przyjaźni jakiejś, wszystko tkwi w tym jak bardzo się zawiodłeś... Edytowane 5 Lutego przez bazyl_prost (wyświetl historię edycji)
hollow man Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @bazyl_prost To teraz mi dałeś do myślenia.
Charismafilos Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @hollow man szacun bracie, ale nie dorastam do takiej sztuki.
hollow man Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @Charismafilos Oj, łagodnie, zbyt łagodnie.
Charismafilos Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @hollow man oj stary, nie będę hołdował przecież mojej ignorancji!
Rekomendowane odpowiedzi