stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie znajdziemy drogi powrotnej na łódz pod ciężkimi słowy zatonęła - pamiętasz? koło ratunkowe zbędnym potokiem - w zapomnienie nie spotkamy się na pomoście gwałtownością burzy - wygaszony niedopałek fale pragnień -kamienne kariatydy
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 hm zakończenie nieco oklepane już chyba... reszta podoba mi się. nieco zgrzyta mi w ustach kariatyda, ale da się przeżyć. początek - rewelacja. pozdrawiam /Arek
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 kariatyda- kobiety z wyspy zamienione w posągi zimne i nieczułe.dzieki nieśmiertelny!
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 oj oj zarzuciłaś pytaniami na koniec Stasiu... aż zaczęłam wątpić ;) ogólnie wiersz widzi się, aczkolwiek nie jest najlepszy... stać cię,kochana, na więcej ;) pozdrawiam k.
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 och, Kall, !!!zawstydzasz mnie !biorę się do roboty!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prooooszę, tylko nie nieśmiertelny! ;) jak rok temu się logowałem to wymyśliłem sobie takie coś, ale teraz naprawdę mnie to denerwuje i mi przeszkadza... jestem śmiertelny Arek :)
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 miło mi śmiertelny Arku, jestem kim jestem, dzięki za... i papatki
ot i anka Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 atlasy i kariatydy-starożytne kolumny,jak ludzie niosący na barkach sklepienie(budowli,życia, co za róznica:)podoba się:)
stanislawa zak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 własnie - żadna i tak każdy dzwiga swój los, dzięki Aniu!lubię Kariatydy, czytałam Kaśkę Kariatydę i stąd ten sentyment, pozdra.
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja zawsze mówiłem - starożytności (i to pod różnymi postaciami...) w poezji nigdy za mało ;-) I dzięki Bogom ;-) są na forum jeszcze ludzie, którzy w/w. staruszką "umieją", a nie "umią" się posługiwać. Kompozycja własnie takowa plus umiejętnie postawione pytania, dręcząca czytelnika po lekturze pozwala wnioskować - kolejny świetny wiersz Stasiu ;-) POZDRAWIAM!
stanislawa zak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Michale Łaskoczesz moje próżne Ego! dzięki, taki komentarz miło!pozdra, wakacyjnie!
ot i anka Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 a nie mówiłam w "nosforumatu"?:) jak zwykle miałam rację;) widzisz?nie potrzebujesz pomocy! widzisz!? hehe:) wiwat trans wariata:)
Rekomendowane odpowiedzi