Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 idę spać na stoliku tylko jedna szklanka muszę kupić mniejsze łóżko pożałujesz kładąc kwiaty na marmurze
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ostry tekst. mało słów - wiele treści. dosłowności. może zbyt wiele?... żyletka mi tutaj nie pasuje - proponuję delikatnie przemienić... ogólnie jednak plussss pozdrawiam k.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm dziękuję. cieszę się, bo taki był mój zamiar. co do żyletki - zastanawiam się już nad tym. poczekam co powiedzą inni i może faktycznie na coś zmienię. jakieś propozycje?
stanislawa zak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 makabryczna żyletka, wyrzuć ją na złom!he, he wiersz podoba mi się jak zwykle u ciebie mało słow wielkie znaczenia!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już jej nie ma ;) dzięki
kall Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może z innej beczki : 'bez-złudzenie'
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może z innej beczki : 'bez-złudzenie' ?? już nieco za późno :) ale dziękuję
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) pytasz na serio czy żart? :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mało słów, smutnie i na temat - podoba mi się :-). Duży plus + pozdrawiam Espena Sway
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację. ale już mnie męczy ten smutek... smutne tematy... piękne lato, a ja w dole. może coś się zmieni... dziękuję i pozdrawiam również /Arek
Espena_Sway Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację. ale już mnie męczy ten smutek... smutne tematy... piękne lato, a ja w dole. może coś się zmieni... dziękuję i pozdrawiam również /Arek Nie martw się, chyba nie tylko Ciebie męczy jakiś dół... To, że nie piszę takich smutnych wierszy jak ty, nie znaczy, że mnie się nie doczepił. Tak naprawdę to prawie każdy z moich utworów ma jakieś drugie, znane tylko mnie dno :-( , bardzo często pesymistyczne. Też mam nadzieję na szybkie "słońce w duszy" . pozdro Espena Sway
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację. ale już mnie męczy ten smutek... smutne tematy... piękne lato, a ja w dole. może coś się zmieni... dziękuję i pozdrawiam również /Arek Nie martw się, chyba nie tylko Ciebie męczy jakiś dół... To, że nie piszę takich smutnych wierszy jak ty, nie znaczy, że mnie się nie doczepił. Tak naprawdę to prawie każdy z moich utworów ma jakieś drugie, znane tylko mnie dno :-( , bardzo często pesymistyczne. Też mam nadzieję na szybkie "słońce w duszy" . pozdro Espena Sway dziękuję. i nawzajem :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 niezałapałam sie na żyletką;) ale chyba cierpiec z tego powdu nie będe bo całość w obecnych stanie bardzo mi się podoba;) Pozdrawiam Agata PS Żyletki, noze , strzały w głowę itp za bardzo utragiczniają całość dlatego chyba lepsza taka niedopowiedziana forma;)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm, może masz rację, dzięki - zapamiętam to na przyszłość. pozdrawiam
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mocno... O pewnych sprawach tak właśnie trzeba mówić! Sprawę traktuję jako świetne zamknięcię cyklu "posiłkowego"! ;-) POZDRAWIAM!
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, w pewnym sensie jest to zamknięcie cyklu posiłkowego (fajna nazwa :), dopowiedziane już po nim... nie włączyłem wiersza do cyklu, ponieważ nie stanowi jakby ciągu z cyklem, raczej możliwość rozowoju, jaki w cyklu nie zaszedł... w każdym razie cieszę się, że dostrzegłeś nawiązanie.
złota lenka Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 przepraszam,ze tak późno, ale od pewnego czasu zawsze jestem na mecie ostatnia... mi sie podoba - Twój styl coraz wyraźniejszy i coraz bardziej świecisz Arku... pozdrawiam lenka
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) nom niedługo zacznę się nazywać Świecący Arek :P:P a tak szczerze - ostatni będą pierwszymi... pamiętaj dzięki
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi