Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Radosław Opublikowano 31 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) przecież nie wyrządziłeś krzywdy galaretce każąc jej czekać aż posmakujesz tego co spina delicję w całość Edytowane 11 Lutego przez Radosław (wyświetl historię edycji) 8
Charismafilos Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Radosław rzeczywiście krótki... poproszę koło ratunkowe ;)
KOBIETA Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Radosław otóż to ….poczucie winy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz chusteczkę Radosław ? Ślicznie napisałeś …aż mi się płakać chce :( 1
Radosław Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @KOBIETA Niezłe kino tu odstawiasz ;) 1
huzarc Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Radosław zwięzłość eleganckiego aforyzmu:) 1
Berenika97 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Radosław To miniaturowy traktat o tym, że droga do sedna (galaretki) prowadzi przez powierzchowność (czekoladę) i nie ma w tym nic złego. Wszystko ma swoją kolejność. :))) 1
KOBIETA Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Radosław och Radosław …to tylko powierzchowność delicji …;)
Radosław Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na czekoladę poczułem chęć". 1
KOBIETA Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Radosław och Ty łasuchu ;) Radosław ....ostrożnie z cukrem.! 1
Radosław Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @KOBIETA na gorzką, minimum 80 % - gorzko , gorzko ;) 1
KOBIETA Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Radosław no nie taka znowu gorzka ;) ja uwielbiam z płatkami chili ...;) 1
Radosław Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dominika > Płatki > Poczucie Winy ;) ? 1
Radosław Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Charismafilos po płatki chilli to musisz się udać pod inny adres.
Charismafilos Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Radosław e to się boję! niech będzie delicja malinowa.
Radosław Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Charismafilos po "malinkę" też się musisz zwrócić do kogoś innego.
Charismafilos Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Radosław rozejdźmy się, bo się jakoś...ciepło robi. 2
KOBIETA Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Radosław nie wiem o czym mówisz Radosław ;) @Charismafilos Hmmm… Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe czego? ;)
Rekomendowane odpowiedzi