Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Pijany świat Kręcę się popatrz jaka jestem ładna Taką tam tam Stoi Madzia czekaj mówi coś Pijana Nadal ładnie Stoi Madzia Och jak dobrze udaje Rytuały Tybetu szósty jeszcze nie 1
Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) @bazyl_prost No dziwne Tak po winie Swojej pisać Edytowane 31 Stycznia przez Magdalena (wyświetl historię edycji)
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Magdalena nie rozumiem , piszę że wiersz dziwny sytuacja dziwna , dziwny początek bez końca
Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost Taki jest zgadza się
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Magdalena tak po drugim czytaniu to nawet zabawny , Madzia łapie tybetański flow
Magdalena Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @bazyl_prost popatrz jaka zabawna
bazyl_prost Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia @Magdalena rozumiem że czujesz się poniżona w jakiś sposób ... nie wiem co napisać wypróbuj tybetańskie rytuały może...mi też się przyda żebym nie skakał jak florecista albo nie klął jak szewc.
tetu Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Opublikowano 5 Lutego O ile wydaje mi się, że wiem o co chodzi, o tyle miejscami się gubię. Np tutaj: Taką tam tam - tzn jaką? gdzie, gdzie? Nie wiem czemu ten wers ma służyć, bo to, że Madzia duchowo kręci się po Tybecie, porównując rytuały tybetańskie (i to mam na myśli tylko rytuały) do pijanego świata jest jakimś pomysłem, ale porównywanie głębokiej tybetańskiej mistyki do urody, swawoli? No nie wiem;) Ale ok, jest ezoterycznie... i chwiejnie, tak chyba można nazwać stan kręcenia się wokół własnej osi:) Pozdrawiam Magdalenę;)
Magdalena Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego @tetu jak robię rytuały zwłaszcza pierwszy to czuję się jakbym znowu miała mało lat. A to " tam tam" miał odpowiadać pokazywaniem palcami taką wariatkę. Pozdrawiam Cię 1
Rekomendowane odpowiedzi