KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN mmm…zaczynam Ciebie uwielbiać FaLcorN…:) @Radosław przemilczę…Radosław ;) ale język mnie boli…;) od milczenia…;) wzajemnie:) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA PS. Tylko nie zapomnij sfinalizować uwielbienia. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN ;) hmm…jakie są preferowane formy płatności? ;) 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN ;) mniej więcej …zastanawiam się czy jestem…” wystarczająco wypłacalna” ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Lepiej sprawdzić niż się zastanawiać. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN ;) doskonale znam stan swojego konta;) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Konta hmm.. bardziej kąta ciemnego.
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Tak? A co się robi w ostrym kącie? 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W kącie ostrym…hmmm …”Ramiona są bardziej zbliżone do siebie niż w kącie prostym”. O.! Zbliża się ramiona;) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Ona i jego ramiona. Co dalej? 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN to zależy…czyje to ramiona;) Ale mam takie lekko muzyczne skojarzenie;) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Moje, a czyje.. Dwa imadła, w które wpadła. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niby kto.? :) Dalej …wydaje mi się, że coś w tym stylu….;) Ale może masz inny pomysł? ;) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Pomysłów mam wiele, więcej niż kości w ciele. "Mówimy szeptem krwi łagodnej słuchając w sobie: niech w nas płynie, niech niesie - światło jak w roślinie prześwietli serc planety małe i obudzimy się słuchając szelestu chmur i grania wody." Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN i tymi słowami zamykasz usta moje… dziękuję :) 1
FaLcorN Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @KOBIETA Zaczekaj, jeszcze kropkę postawię. 1
KOBIETA Opublikowano 29 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @FaLcorN :) idealna kropka.! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję FaLcorN:) 1
Rekomendowane odpowiedzi