Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 @Poet Ka @Alicja_Wysocka   Dziękuję Wam!
    • @violettaano wyszło, dziękuję Ci. @Berenika97może być, dziękuję za komentarz. @Robert Witold Gorzkowski @Poet Ka @Leszek Piotr Laskowski Dziękuję Wam!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ale wcelowałaś, ja się zgadzam :)
    • ,, Idźcie i nauczajcie  wszystkie narody ,, Mt 28    przyroda my odwieczny cykl stworzenia  w czystej postaci    nic nie  powstaje z nicości    aby rozumieć  trzeba znać źródło  z którego wytrysnęło życie    idźcie i nauczajcie  powołani do życia    pokarmem przykład słowa  złe  jak z fest foodu   Jezus wstąpił do wieczności  przez śmierć   pokazał … drogę  idźcie i nauczajcie    Jezu ufam Tobie    5.2026 andrew  Niedziela, dzień Pański  Wniebowstąpienie Jezusa   
    • Link do piosenki:       Gniewam się – bez przyczyny Może byłoby lepiej , gdybym nie kochał tej dziewczyny   Martwię się o jej zdrowie Gdybym chociaż wiedział, że to nie problem w głowie   Drżę o jej wrażliwe serce Gdzie ktoś się wkradł, a może dwóch ma tam miejsce?   Więc jestem zazdrosny To dobrze – znaczy kocham, choć problem nieznośny   I z jej szczęścia się cieszę Jeśli jest, to w swoim sercu – na łańcuszku je zawieszę   Cóż, czasami o niej myślę Częściej nawet – choć listu z wyznaniem nie wyślę   Długo o niej marzę Na więcej – nie wiem czy się kiedyś odważę   A czy choć trochę kocha? Myślę, że bardzo – i nocą z tęsknoty szlocha   Byłoby łatwiej, gdyby sama Przyznała – że jest we mnie zakochana
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...