Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz, Aniu nie zaglądam do prozy, gdybyś mnie nie zmobili. to przegapiłabym taaaaką promocję własnej osoby no wiesz, gdzieś tę dłoń dojrzała? ja tylko tak lekko traktuję forum i sama też się uczę no ale skoro mówisz, to wiesz! pozdrawiam. fajny pomysł masz i chciało ci sie tyle pisać?!

Opublikowano

No, to pogadalim. Ja z siebie śmieję się najczęściej, w wielu tekstach. Mogę Ci przesłać jeden (private) na dowód. Teraz próbuję klecić coś w rodzaju książki. Piszę coś w rodzaju, bo KSIĄŻKA, to duże słowo. Mam dopiero 4 stony(!!!), ale pocieszam się, że jedną można pisać nawet przez pół życia. Nie wiem tylko, ile mam czasu. I zawsze jest niebezpieczenstwo, że po tych latach stwierdza się samemu, lub inni, że nadaje się tylko do pieca. Cóż, jak złapie się tego bakcyla pisania, to tak jest. Pozdrawiam.
Ps. Uczę się przede wszystkim jak budować i łączyć różne wątki, bo to nie jest łatwe. Pamiętać szczegóły dotyczące postaci, by zgadzały się itp.

Opublikowano

Już Ci napisałam, że się nie obrażam. Jak się rozkręcimy, to możemy tak w kółko pisać: Ty-Obrażasz się? Ja-Nie. Jak Ci nie "zapadło", to widocznie nie zasłużyło. Nie piszę żadnych rewelacji. Daj spokój, to co umieszczam, to są tylko "pierwsze kroki" literackie. A poza tym jednym się podoba to samo, innym nie. I dobrze, byle by nie całkiem obojętne. Faktem jest, że tu są osoby, z którymi od razu coś się kojarzy. I tego pozazdrościć. Jay na przykład zawsze będzie mi się z tym Jego karpiem z łańcuchami, choć nie tylko to. Rozumiesz, co mam na myśli/Pozdrawiam Ps. A Twój tekst podoba mi się. Fajnie napisane.

• 1 rok później...