Leila Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 kładę ciało na wzgórzu by uniósł mnie oddech ziemi przykładam dłoń do przegubu gałęzi chcę poczuć puls lecz tylko oczy mi wypala fioletowe słońce gdy odwracam się chcąc przyłapać na istnieniu - nieistniejące
jasiu zły Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 szuku-szuku, szuku-szuku; nie ma!
Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buehehehe jasiek opanuj się :)
Leila Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ej co jest :D co to ma być!!! wrr jasiu zły jak tam gramatyka opisowa? :>
Marcin Lewandowski25 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 O co chodzi w tym wierszu? Nie wiem co autor miał na myśli ;-)
Michał Ziemiak Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja uważam, że jest dobrze - jak się poszuka, "posymbolizuje" (szczególnie 1 zwrotka..), treść wskoczy do głowy - ino bym wersyfikację zmienił ;-) POZDRAWIAM!
Rekomendowane odpowiedzi