Krzysztof Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 lekki deszcz dzwoni o szyby gleba życiem pęcznieje granitowe niebo okrywa ziemię zapach wilgoci unosi się w powietrzu to znak innego życia mojego życia pięknie bo nie dla wszystkich
51fu Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Nie wiem, co mam powiedzieć. W sumie wiersz o... No właśnie! O czym?... Pozdrawiam. // 51
anna suszyna Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Troszeczka wiecej - i mozna byloby zobaczyc deszcz.
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 jestem na nie> jak to Kuba Wojewódzki swoim popularnym slangiem...
fr ashka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatrzymałam się przy tych słowach... tak jak lubie (pewnie nikt nie wie o co mi chodzi, już tak mam) ;] pozdr, fr.ashka
stanislawa zak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 no cóż deszcz to deszcz chciaż susza wokół, serdelki
Krzysztof Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Dziekuje. Trzeba bedzie popracowac troche... Byc moze za duzo skrytego sensu wlozylem, za malo chwytow, by jego odczuc.
Rekomendowane odpowiedzi