Aurora Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 spływasz po szybie deszczem na policzek fraktalnie łzami po plecach kroplą myśli na pościeli codziennie wirtualnymi słowami abstrakcja boli surrealizm trąci strategia dawno już upadła *** cieniem na ścianie stoisz za mną budując mur między światłem a snem zamieniam cień w niepokój troskę i żal rośnie maleje potem wybacz mi że jesteś a mnie tam nie ma
Tomasz Pietrzak Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam na emigracji:) wiersz świetny czuć w nim jednak fascynacje Haiku, ta skrótowość myśli.
Aurora Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alez moja fascynacja haiku dawno juz przeminela z ziomowym wiatrem ;) a to byly mysli posklejane w calosc - dlatego takie.... "skrotowe" :) mial byc wiersz pozegnalny ale najwyrazniej nie wyszedl :D
PQL the HBK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 witaj królowo poezji czarnej, tajemniczej i zmysłowej ;D nowy wierszyk? bo wcześniej go nie widziałem :| ciekawy, w Twoim stylu... pozdrowionka :)
Aurora Opublikowano 22 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest. nowitki, swieza buleczka. dla Cienia.
Rekomendowane odpowiedzi