mad lene Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 są dni że już mi się nie chce ostrzyć pazurków na twoim ego i mruczeć ironicznie że nie mieścisz się w ciasnej przestrzeni owiniętej moim drutem kolczasym a czasem chcę ocierać się ufnie i przesadnie wiernie jak mdła kotka taka twoja, że aż na własność i pozwalać ci wykradać wilgoć myśli z moich ust bezwstydnie bezkarnie
mad lene Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a my się wszędzie spotykamy :) jeszcze sweeta i auri tu widziałam, heh :)
Aurora Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 auri sie zglasza ;) sledze was :P a co do wiersza - widzialam juz go gdzie indziej i musze powiedziec ze mnie tak nie-co zaciekawil.. szczegolnie tytul. gratuluje pomyslu.
PQL the HBK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 hehe... myślałem, że będzie o Fordzie, ale tu coś innego... troszeczkę się zawiodłem, ale po sekundzie mi przeszło i już jest ok ;) pozdrowionka :) PS. rośniemy w siłę! wczoraj bej! dziś poezja.org! jutro NOBLE! :P
Rekomendowane odpowiedzi