Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Mitylene Opublikowano 16 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Tak cicho tak pusto na skrzydłach wiatru szybuje słona tęsknota tulę spojrzeniem fale upadające na kolana kamienie milczą w zastygłej formie oddechu noc mruga westchnieniem gwiazd obejmując moje dłonie. Tytuł nawiązaniem do piosenki Maanamu " Lucciola " Autor fotografii: M.Lewandowska Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 8
vioara stelelor Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się w tym zakończeniu kojąca łagodność natury. Przyrodzie i jej zjawiskom zawsze można ufać :) 1
Mitylene Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @tie-break tak, natura niewątpliwie ma kojące właściwości, dlatego tak dobrze czuję się w jej towarzystwie:) 1
wierszyki Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Człowiek i silny i słaby. W obliczu natury, gdy pokonujemy swoje słabości nieraz wypełnia nas takie trudne do przekazania euforystyczne doznanie. Są i inne, tak pusto tak cicho Świat mógłby istnieć bez nas Nie wiem czy to potrzebne, to dodawanie kolejnych i kolejnych odniesień. Pzdr Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mitylene Opublikowano 17 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) @wierszyki witaj:). Myślę ,że to dodawanie kolejnych odniesień wynikało z potrzeby serca i wrażeń po analizie obrazu Muncha...Odniesieniem są właściwie tylko fale, kamienie i noc. Oszczędny pejzaż obrazu Muncha uzupełniłam właśnie tymi odniesieniami, by nabrał więcej kszałtu tudzież koloru, wprawdzie ciemnej nocy, ale mrugające gwiazdy trochę ją rozjaśniają:) Pozdrawiam i dzięki za ciekawą interpretację. Edytowane 17 Stycznia przez Mitylene (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi