Charismafilos Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę mistrzu, że warto kochać, a nie tylko widzieć :) 1
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Charismafilos Jeżeli pokochałeś siebie, to prawie pokochałeś innych. 1
Charismafilos Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @FaLcorN byle nie za bardzo... bo wtedy już nawet siebie prawdziwie nie kocham ;) Edytowane 11 Stycznia przez Charismafilos (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @FaLcorNnie tylko smartfony, ale wszystko robią na pokaz:) 1
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @bazyl_prost Ja nie jestem przeciw śmierci, całkowicie ją afirmuję, dlatego nie potrzebuję przed nią lekarstwa. Śmierć jest dla mnie czymś naturalnym, jak się zdarzy za sekundę to w porządku. Dziękuję za komentarz, pozdrawiam! @violetta Wolna wola. @Charismafilos 1
bazyl_prost Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @FaLcorN fajny wiersz, taki dość żywy, śmierć jest nudna bo liczy się życie. 1
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @bazyl_prost Liczy się życie, bo jest cudem. Zobacz, ile jest próżni we wszechświecie i pustych planet, na których życie nigdy się nie pojawi, bo nie ma na nich odpowiedniej atmosfery.
Charismafilos Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @FaLcorN dzięki za piosenkę, milutka. Ale jakoś nie jestem fanem złotego środka w miłości, nie da się kochać "za bardzo" :) 1
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Charismafilos Miałem na myśli miłość do siebie, która może zahaczyć o narcyzm. 1
Charismafilos Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to zgoda mistrzu! 1
violetta Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @FaLcorN co innego przemycanie nauk o Boga, no to rozumiem:) 1
Berenika97 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @FaLcorN "Pozbieraj mnie jak deszcz" - śliczne! Cały ten wiersz balansuje między niepewnością a nadzieją, między lękiem a potrzebą bliskości. Koniec daje nadzieję, że może jednak nie trzeba tonąć samemu. Piękny wiersz! 1
FaLcorN Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Berenika97 Tonę i tonę — w ramionach, po co inne tonę? Dziękuję! Pozdrawiam! 1
Berenika97 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Berenika97 No bardzo słusznie! :) Pozdrawiam. :) 1
Rekomendowane odpowiedzi